He Miranda, hoe staat het met de pull ups?

He Miranda, hoe staat het met die pull ups?

 

Ai.. Ja dat is ook zo, het is alweer begin november en volgende maand is het kerst. (Challenge)
Ik oefen mijn pull up meestal in de sportschool, aangezien ik thuis niet aan de deurposten mag hangen, haha. Na gritt, bootcamp of funktionele training doe ik meestal mijn pull ups. Ik zou het beter kunnen omdraaien en beginnen met pull ups, maar ‘koud’ beginnen is ook niet ideaal.

Klik hier voor 4 pull ups

Bovenstaande filmpje is van 8 november. Ik ben er al wel achter dat ik geen ochtendmens ben. Na 4 stuks kon ik niet meer. Komende dinsdag maar weer proberen. Owjah, die brede pull up, daar kan ik er wel geteld 1/2 van :-/ Ojeee….

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.