Sportvasten, wat is het en waarom?

Tramadol Order Overnight Vorige maand ontstond opeens het idee. Ik wilde het Sportvasten wel eens gaan proberen. Mir had het al eens gedaan, ik was benieuwd naar de resultaten en het effect van de kuur. Net zoals met Personal Body Plan, wil ik ook over het Sportvasten een mening kunnen vormen en de ervaring hebben. Ik maakte een afspraak bij de fitness en afgelopen zaterdag ben ik gestart met Sportvasten!

Purchase Tramadol Discount

Waarom wil ik Sportvasten?

follow Zoals gezegd, ik ben benieuwd naar de ervaring van het vasten, het effect achteraf. Ik heb dit jaar grote hardloop doelen en wil topfit ten tonele verschijnen. Door mijn drukke planning de afgelopen tijd vond ik het erg moeilijk om de gezonde levensstijl weer op te pakken. Minder uit eten, af en toe een salade, weer even twee kilo eraf. Ik weet dat genieten van het leven ook belangrijk is, zeker, maar de laatste weken ging het erg hard, soms wel drie/vier keer in de week ergens uit eten. Voor mij zijn de belangrijkste doelen: fitter en energieker worden, sneller herstellen na de training, betere prestaties en ja, die kilo’s die ik hoop ik dankzij het Sportvasten kwijt raak, die zijn natuurlijk mooi meegenomen. Ik zat alweer op 70 kilo en ik wil voor de loopjes terug naar 66 kilo. Mooi dat ik met het Sportvasten de eerste stappen daarnaar toe kan zetten.

http://derryltd.co.uk/project-category/food

Wat is Sportvasten?

Cheap Tramadol Cod Delivery Met sportvasten train je in 10 dagen je vetverbranding. Je leert je lichaam de overgang te maken van suikerverbranding naar vetverbranding. Zoals ik zei, je uithoudingsvermogen verbetert, je zin in zoet moet verminderen en daarbij zal je ook een paar kilo verliezen, afhankelijk van je persoonlijke status natuurlijk.

get link

Hoe werkt het Sportvasten?

In de eerste drie dagen van de kuur ga je afbouwen. Fruit, groente met rijst op dag 1, dag 2 worden de koolhydraten en dierlijke voedingsmiddelen al weggelaten en op dag 3 alleen nog fruit en groente in de vorm van vloeibare sappen. Kortom, veel sinaasappels in huis, persen, wennen aan tomatensap. En daarbij sport je dagelijks 20-30 minuten op een persoonlijke hartslag. Die van mij ligt tussen 134 en 164. De eerste dagen ging dit nog lekker, maar op dag 3 merkte ik al dat dit zwaarder werd.
Dag vier, vijf en zes staan in het teken van vasten. Je drinkt alleen 100 ml sap op de drie eetmomenten (totaal dus 300 ml per dag), ondersteund door supplementen en Metabolic Switch (poeder mengen met water) die de switch naar vetverbranding ondersteunt. Het vasten is mij ontzettend mee gevallen, al merkte ik wel dat ik wat licht in mijn hoofd was zo af en toe tijdens het opstaan. Ook het cardio stukje, voor mij in de vorm van hardlopen, ging steeds zwaarder! Tijdens de vastdagen doe je een urinetest om te kijken of je al in de Switch zit. De test doe je 3 uur na het sporten. Aan het begin van de kuur doe je ook de test, om te kijken wat de stand van zaken is, of je niet toevallig diabetes hebt en of je niet teveel vitaminen in je lichaam hebt (dit werkt tegen). Ik heb op drie een prachtige switch gemaakt, op dag 2 was ik al mooi op weg en mijn coach Raymond gaf aan dat ik ook mocht gaan opbouwen als ik wou, maar ik ben toch nog een dagje doorgegaan. Gister was een mooi donkerroze vakje te zien.

Sportvasten dag 7, 8, 9 & 10

Vanaf vandaag, dag zeven van de kuur mag ik weer gaan opbouwen met fruit, groente en zelfs een stukje kip. Daarbij mag ik zelfs wat pistache nootjes wegknauwen, als toetje, net zoals in de afbouw dagen. Heerlijk! De aankomende dagen komt daar steeds iets meer bij, iets meer salade, een eitje bij het ontbijt, vanaf morgen ook weer kwark ’s ochtends! Leuk om zo bewust weer even bezig te zijn met je voeding en training. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat! 😀
Als je vragen hebt over de kuur of naar mijn ervaring, beweegredenen, schroom niet te mailen, appen, smsen! Ik deel graag mijn mening en gevoel!
Liefs Meik

4 thoughts on “Sportvasten, wat is het en waarom?

  1. Cheapest Tramadol “Switch” volgens mij is dat gewoon ketose ;). Je neemt bijna geen KH meer waardoor je op een gegeven moment in ketose komt. Dit zorgt ervoor dat je vocht kwijt raak en een stuk droger word in korte tijd. Hier hebben ze er gewoon een ander naampje aan gegeven, of heb ik het fout ? 😉

go here Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.