Shots: 13/08/18

Weer een nieuwe shots! Twee weken vol lekker eten (zoals gewoonlijk), deze keer wel een beetje teveel pizza, patat en burgers, maar ook veel hardlopen, de Canal Pride, Vlieland en veel andere leuke dingen! Lees je mee?
shotsMaandag 30 juli: Dagje werken vandaag, we eten Griekse salade thuis en daarna gaat Ton naar de fysio, ik doe een klein rondje van 3,7 kilometer in Leek om de beentjes weer los te maken. Thuis nog even tv kijken en verder niet al te veel.

Dinsdag 31 juli: Een vroege ochtend training van 10 kilometer, om half 7 ren ik langs een enorme groep ooievaars. Echt heel bijzonder. Daarna naar het werk, vandaag gewoon in Groningen en weinig bijzonders verder.

Woensdag 1 augustus: Dag in Groningen werken vandaag. Ik heb mijn tweede coach gesprek ’s middags en ’s avonds gaan we lekker uit eten bij Hemingways met Tess en mama. Gezellig en lekker!

shots

 

Donderdag 2 augustus: Ik werk even thuis ’s ochtends, want we gaan naar Den Haag vandaag en vertrekken rond half 9 pas. We lunchen daar en ik neem een broodje met tonijnsalade en een salad on the side. ’s Avonds gelukkig een beetje op tijd thuis, we eten kip, boontjes en rijst en na het eten ga ik op pad voor weer eens een rondje op de racefiets. Ik zit op 32 kilometer als mijn band opeens leeg loopt. Shit šŸ™ Gelukkig kan Tess mij halen, de fiets past zowaar in de Fiat Cinquento en na een ijsje thuis ga ik douchen en op bed.

Vrijdag 3 augustus: Ik sta op tijd op en loop 10 kilometer in het ochtendgloren. Vandaag een dagje thuiswerken, in alle rust lekker veel uren wegwerken en daarbij gaan we vanmiddag naar Amsterdam. Einde van de dag rijden we naar Amsterdam, we eten bij Suus, Buck en Storm een heerlijke pasta en rijden rond 7 uur naar het Vliegenbos, waar we slapen vanavond. Stef, Janco, Lianne en Marc arriveren iets later en we gaan na een opfrisbeurt de taxi in, naar de binnenstad voor het Gay Pride weekend. We hebben een hele toffe avond op het Rembrandtplein, leuke mensen, leuke muziek, wel idioot warm, maar gezellig! Rond half 4 liggen we in de slaapzak.

Zaterdag 4 augustus: Zoals gewoonlijk weer vroeg wakker. Ik ga even douchen, gelukkig maar een korte rij. Daarna ontbijt halen bij de Jumbo verderop, eten, even wachten tot iedereen klaar is en op naar de grachten voor de parade! We zijn er rond half 12, om half 2 komen de eerste boten langs. Echt heel tof om mee te maken. Rond 4 uur zijn we er klaar mee en gaan we op zoek naar eten. We eten een burger en gaan dan terug naar de camping. We zouden eerst nog een avond en nacht blijven, maar omdat ik de laatste tijd wat moe ben en weinig energie hebben we besloten naar huis te gaan. Even spullen pakken dus en op huis aan. De autorit val ik al bijna in slaap en Ton kan mij gelukkig wakker houden. Thuis gaan we vrijwel direct op bed om half 10. Bekaf!

shots

Zondag 5 augustus: Weer op tijd wakker. Ik ga om 8 uur op pad voor een 13 kilometer run. Al met al eten we pas rond de middag en doen we de rest van de dag ook lekker rustig aan. Opladen voor de nieuwe week.

Maandag 6 augustus: Weer een nieuwe week, ik werk in Groningen vandaag. Thuis eten maken, pasta met kaas en pijnboompitjes. Na het eten gaan we even een ijsje halen in Lauwersoog om de laatste zonnestralen mee te pakken en eenmaal thuis nog een spontane hardloopsessie samen van een kleine 4 kilometer. Voldaan op bed!

Dinsdag 7 augustus: Vandaag werk ik in Apeldoorn. Het is een warme dag en ’s avonds doen we na het eten niet al te veel meer. Beetje hangen in de tuin en chillen.

Woensdag 8 augustus: Weer een dag op pad. Eerst even rennen, een dikke 8 kilometer in de benen en op naar Cloppenburg naar een klant. We hebben een afspraak op een beurs waar we verwend worden met een uitgebreide lunch en na de afspraak een rondleiding krijgen. Nog wat werken op een terrasje en we besluiten te blijven eten, want er staan wat foodtrucks met pulled pork, burgers en andere lekkere dingen. Ik neem een burger en dan de terugreis naar Groningen. Al met al ben ik zo tegen half 9 thuis.

shots

Donderdag 9 augustus: Dagje werken in Groningen. Eindelijk weer een beetje regen einde van de dag! Ik doe boodschappen, kook voor mijzelf want Ton heeft cursus en blijft ‘binnen’. ’s Avonds kijk ik lekker een filmpje met de poesjes op de bank.

Vrijdag 10 augustus: Ik werk vandaag thuis en begin lekker op tijd. Mama komt einde middag eten, we eten pannenkoeken en gaan dan naar Schiphol. Tess ophalen want die is een paar dagen naar Ierland geweest. Rond 9 uur komt ze eindelijk de ontvangsthal in en rijden we weer naar huis. Even langs de Mac en om 23.00 uur thuis. Ik ben moe dus we gaan snel daarna ook lekker slapen.

Zaterdag 11 augustus: Lekker rustig opstaan vandaag, thuis opruimen, ontbijten, we gaan naar de Ikea voor een kastje voor de sport- en werkkleren van Ton en dan maar even door naar Roden. Daar staan we voor de zoveelste keer bij een prachtige houten tafel te dromen en we besluiten het gewoon maar eens te doen. Lekker gek! We hebben in het nieuwe huis echt een te kleine tafel staan en waren al tijden op zoek. Waarom ook niet. We kunnen wel blijven zoeken. Thuis doe ik een kleine powernap om 5 uur en daarna gaan we op de fiets naar Halbin, Corine en Filou. We bestellen een pizza en spelen spelletjes ’s avonds. Lekker avondje!

Zondag 12 augustus: Vandaag vroeg op, we gaan naar Vlieland voor de halve marathon! Eenmaal aangekomen op t eiland rond kwart over 10 doen we een koffie en Ton een taartje en we huren een fiets voor Ton. Nienke is er ook (collega) en samen lopen we naar de stad. Om half 1 starten en een kleine twee uur later zijn we weer in het dorp terug. Samen met Nienke en vriend Peter pakken we een terrasje voor een theetje, biertje, chocomelk en bitterbal. Zij hebben om 5 uur de boot terug, wij pakken er een later, dus gaan nog een stukje wandelen, halen een taartje bij Leut (vaste prik) to go en gaan dan naar Plezant voor een burger met friet (ook vaste prik). Ohohoh, wat een slechte week eten. Burgers, pizza en patat. Niet normaal! Maar weer even een beetje balans zoeken.. Tegen half 9 zijn we thuis en gaan vroeg slapen. Ton moet morgenochtend weer erg vroeg weg..

Liefs Meik

One thought on “Shots: 13/08/18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.