Food: Zwarte bonen pannenkoekjes met sojasaus

see Ik probeer weer wat meer te experimenteren met eten. In mijn Personal Body Plan periode deed ik dit best vaak (bloemkoolpap, courgette pizzatjes, zwarte bonen brownie), maar de laatste tijd niet veel meer. Toen ik dit receptje tegenkwam en ik ook nog alle ingredienten gewoon in huis had afgelopen zondag besloot ik het direct te proberen. Zwarte bonen pannenkoekjes met sojasaus. Geen zoetigheid dus, maar hartige semi gezonde pannenkoeken voor lunch!

Buying Tramadol Uk

Wat heb je nodig om de zwarte bonen pannenkoekjes te maken?

  • 250 gram zwarte bonen (1 uitgelekt blik)
  • 2 eieren
  • 60 gram speltbloem
  • 1 knoflookteentje
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 bosuitje
  • 2 eetlepels sojasaus

Hoe maak je de zwarte bonen pannenkoekjes?

  • Neem de zwarte bonen, en meng deze samen met de eieren, het speltbloem, de knoflookteen, kerriepoeder, de bosui (in stukjes) en de sojasaus in een kom of in de keukenmachine en maal dit tot een glad geheel.
  • Pak een koekenpan en schenk hier een klein scheutje olie in. Verdeel drie hoopjes beslag in de pan. Ik gebruikte een bakring om ze mooi rond te houden.
  • Bak de pannenkoekjes tot ze mooi bruin zijn aan beide kanten. Ik maakte vier pannenkoekjes van het beslag.

http://lakeland-multitrade.com/admin/ Weer een receptje waarvan je misschien denkt, eh, nee doen we niet, maar echt als je een beetje fan bent van sojasaus, is deze wel erg lekker!

Tramadol Buy Europe

http://grazynaauguscik.com/event/drake-at-the-drake/feed/ Liefs Meik

source