Shots: 17/12/18

Drie weekjes, hard werken, ook wat meer relaxen, sportmassage, veel minder rennen en een koude run op Ameland! Lees je weer mee?

shots

Maandag 26 november: Dagje werken in Groningen, best moe na een druk weekendje. Polar teamgenootje Miny had gister een lekkere brownie meegenomen als bedankje voor het rijden, die is heerlijk zo in de middag! We eten een boomstammetje, aardappeltje en spruitje en de rest van de avond beetje rustig aan.

Dinsdag 27 november: Vandaag in Apeldoorn aan het werk, na een dag vol meetings maak ik thuis een pasta en daarna ga ik naar Jonkersland om pap te helpen met een nieuwe opdracht. Tegen 11 uur thuis, snel op bed.

Woensdag 28 november: Weer een dagje in Groningen werken. We hebben een nieuw kantoor en met een beetje geluk is er echt een prachtige zonsopgang te zien. ’s Avonds eten we Magioni pizza en kijken een serietje op de bank.

 

Donderdag 29 november: Weer eens een morning run, een 5 kilometer! We gaan vandaag naar Amsterdam, voor een meeting bij LinkedIn. Ik werk ’s middags nog even thuis en ga daarna naar de stad voor een kort maar krachtig eetmomentje met Suus. Daarna een sportmassage afspraak in Hoogkerk. Voor het eerst bij Karin, aanrader van loopmaatje Edgar. Het is een uur lang pijn lijden, maar soms ook weer even heerlijk ontspannend. Zo fijn! Ik hoop dat het ook echt helpt tegen mijn zere heup.

shots

Vrijdag 30 november: Vandaag geef ik een workshop in Leeuwarden. Na een lange en leuke dag kom ik thuis, waar Janco langskomt voor een hapje eten, dat hij zelf mee neemt, heel fijn! Een heerlijke lasagne, met een wijntje. Ton gaat dan voetballen. Corine komt ook nog even gezellig kletsen en rond half 10 heb ik het huis even heerlijk voor mijzelf. Ook wel eens fijn, op de bank met een boek!

Zaterdag 1 december: Wakker worden, snel ontbijtje en op naar Appelscha! We gaan fietsen met Martijn en Charlotte. Spannend, want deze route is wat pittiger dan we de laatste tijd gedaan hebben. Maar het gaat lekker en na 1,5 uur fietsen eten we wat bij een tentje in Appelscha en weer naar huis. ’s Middags thuis opruimen, boodschapjes en ’s avonds feestje van Nienke.

Zondag 2 december: Rond 10 uur wakker, op voor een herfstig rondje bos. Ik loop een kleine 7 kilometer, daarna een wasje en na wat eten kruip ik op de bank, even helemaal niets!

Maandag 3 december: Weer een dag werken in Amsterdam vandaag! Na wat eten ’s avonds doen we verder niet al te veel meer.

Dinsdag 4 december: Vandaag werk ik een dagje thuis, de to do’s lopen aardig op, dus even wat rust om door te pakken. ’s Avonds eten we boontjes, rijst en kip en ik ga even sporten als Ton gaat voetballen.

shots

Woensdag 5 december: Morning run en kleine Sinterklaas cadeautjes rondbrengen. Flinke 6 kilometer voor het werk en na de massage vorige week gaat het een heel stuk beter! We krijgen een lekkere reep Tony’s op het werk, vanwege Sinterklaas en na het werk gezellig eten met mam, Tess en Kris bij de Sushi Mall.

Donderdag 6 december: Nog een dagje in Groningen en morgen een lekker dagje vrij! ’s Avonds na het eten ga ik even sporten, vooral wat benen en core. Om kwart voor 12 komt Ton thuis, bijna jarig! We wachten tot 12 uur. Happy birthday to mijn lieve Ton! 30 jaar alweer!

Vrijdag 7 december: Vroeg op, ik heb de kamer lekker volgehangen met 30 slingers, Ton kan er niet omheen. We gaan met Jan en Jetske naar Amsterdam. Eerst even naar schoonzusje Suus, Buck en Storm voor een koffie en dan naar G-star voor een grote garage sale. Na een twee uurtjes shoppen, brengen we Suus weer thuis en gaan terug naar Groningen. Eenmaal thuis komt mam en Tess met Kris even taartje halen en dan moeten we ook alweer door voor het verjaardagsdiner! Met de hele familie Koster naar Andre Dokter om de 30 jaren van de boys te vieren. Gezellig!

Zaterdag 8 december: Ik ga ’s ochtends even op pad voor een rondje Leek, Roden, laatste Kerst spulletjes kopen. ’s Middags komen er wat vrienden langs voor Ton z’n verjaardag en een bijklets momentje en na het eten tuig ik de kerstboom om. Gezelligheid in huis!

Zondag 9 december: Ik ben vroeg wakker, lekker even het bos in. Weer een fijne 10 kilometer in de benen! Het is rotweer dus na het rennen, douchen en het huishouden duik ik met een deken en de poesjes op de bank.

shots

Maandag 10 december: Dagje werken in Groningen. ’s Avonds samen thuis, weinig actie in de taxi.

Dinsdag 11 december: Vandaag in Apeldoorn, we blijven twee dagen voor een zogenoemde Pressure Cooker. Na het werk zoeken we ons huisje voor de avond op, ik blijf met drie collega’s in de buurt slapen. We zoeken een andere collega op, die net een baby’tje gekregen heeft. Super lief. Daarna hapje eten (kaasfondue!) en in het huisje nog wat werken en een kop thee.

Woensdag 12 december: Vroeg op, stukje rennen in Voorst. Ondanks dat het pikkedonker is, lijkt het super mooi langs de IJssel. We gaan op tijd weer naar de klant en na een lange dag rond half 6 weer op naar huis. Thuis maak ik een pasta en na het eten een aflevering Sinner en vroeg op bed.

Donderdag 13 december: Werken in Groningen vandaag. Na het werk ga ik eten met Tess, bij de Griek, een beetje in de holiday spirit van afgelopen jaar, heel geinig. We hebben ene gezellige avond met z’n tweetjes, lekker zussies bijklets momentje.

Vrijdag 14 december: Ik werk vandaag thuis, na een drukke dag werken, snel wat eten, op naar Leek voor mama’s afscheidsfeestje. Na 34 jaar stopt ze bij haar werk, heel bijzonder. Het is een mooie avond, met veel mensen die gek op d’r zijn. Rond 11 uur gaan we naar huis, lekker op bed.

Zaterdag 15 december: Vroeg op, om 8 uur haal ik pap op van de carpool en samen rijden we naar Holwerd. Op naar Ameland voor een dagje rennen we doen beide mee aan de Ameland Adventurerun. Het is erg koud, gelukkig mogen we met een vriendin van pap Anne en haar zoon Jurre mee in de auto. Eenmaal op het eiland gaan we even naar het strand voor een frisse wandeling en een opwarmertje in de strandtent. Daarna op naar de start in Nes. De run gaat goed, ik loop de halve marathon met Edgar in een kleine 2 uur. Pap, Anne en Jurre hebben de 10K gelopen. Na het rennen gaan we lekker weer uit de drukte vandaan en zoeken een lekker warme plek met een hapje en drankje. Om 18.00 uur hebben we de boot alweer terug en tegen 9 uur ben ik thuis. Even lekker in bad, warm worden en spieren rust geven. Op tijd slapen, toch weer wat last van hoofdpijn verdorie.

Zondag 16 december: Wakker worden met.. SNEEUW! Jippie! Zo blij als een klein meisje in de hardloopkleren, even een sneeuwengel maken en voor een klein herstel loopje het bos in! Ik heb een rustige zondag verder, wat klusjes wegwerken, huishoud dingetjes en ook wat rust op de bank. We eten een broodje shoarma met sla en pakken ’s avonds een serietje met de poesjes lekker op de bank.

Dankjewel voor het lezen weer! <3 Volgende week een weekendje snowboarden en off course Christmas!

Liefs Meik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.