5 vragen aan.. Miranda Renkema

Miranda en haar vriend Lieuwe vertrokken vorig jaar mei naar Australie, voor een jaar. Waarom? Avontuur! Australie is een ‘gemakkelijk’ backpack land. Het heeft veel free campsites, mensen zijn er op ingesteld dat er toeristen komen en het is er vaak mooi weer. Tevens is het land zo groot dat je zelfs naar een jaar nog niet alles gezien hebt. Flinke change of life natuurlijk, baan opgezegd, deur dicht en gaan! Vandaag 5 vragen aan Miranda, die in april weer terug naar Nederland komt.

1. Welk Nederlands voer kijk je het allermeeste naar uit straks?

Met stip op 1: pure rode bietensap. Ik zoek stad en land hier af naar bietensap. Ze mixen het hier met fruit. Zo jammer. Ik ga liters inslaan thuis. Jammie!

2. Hoe is het leven in een camper in 10 woorden?

Vrijheid & gebonden
Gemakkelijk & lastig
Lekker tegenstrijdig maar beide waar 🙂

3. Mis je het trainen? Welke oefening mis je het meeste? 😉

Jaaa de hiptruster! In het begin heb ik niks gemist, maar nu wil ik weer rennen en naar de sportschool! Na een tijdje merk je toch dat je lichaam verandert en dat je sneller moe bent. Als je eerst redelijk fit was is dit toch wel even wennen. Hijgen na een trap? Das nieuw voor mij haha.

4. Ga je straks weer vol aan de bak of gewoon fijne balans in groente, kwark, sport en ook eens een patatje?

Tjah, ik ben toch vaak de alles of niets mevrouw, dus ik ga als ik thuis ben 1 dag alles eten wat ik nog wil. Dit gooi ik dan op de jetlag en dan ga ik hard aan de bak. Ik pas niet zoveel kleren meer…
En absoluut veel groente eten. Smoothies!

5. Heb je een grote tip voor mensen die twijfelen om nog eens zo’n jaar sabbatical te nemen?

Vaak ben je niet bang voor het nieuwe maar bang om het oude los te laten. Zeg je baan op! Je wil toch niet over tien jaar denken, had ik maar….

Morgen komt ze terug! Benieuwd wat voor leuke dingen ze dan allemaal weer in Nederland gaat ondernemen!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.