5 vragen aan.. Julia Soek

source url Vriendinnetje Juul en ik kennen elkaar vanuit Zuurdijk, waar we beide opgroeiden. Als baby’s zaten we al naast elkaar op de bank, knipten niet geheel naar wens van onze moeders elkaars haar, zijn veel met onze gezinnen op vakantie geweest, reden samen pony, deden aan viool spelen en nadat wij verhuisden uit Zuurdijk waren we elkaars grootste penvriendinnen. Voor zover ik weet is ze al vlot begonnen met sporten. Eerst heel fanatiek judoën, alles draaide om de sport. Toen ze moest stoppen vanwege een aanhoudende blessure weet ik nog dat ze zei: “Het voelt een beetje als liefdesverdriet.. Een rotgevoel en na tijden verstandig eten opeens weer veel chocola”. Na een korte ‘topsport’ break, zat ze plots op de fiets en dit werd al snel steeds serieuzer en serieuzer. Na bij een aantal ploegen gefietst te hebben, fietst ze nu al een paar jaar bij Sunweb en gaat de hele wereld over. Ik ben super trots op haar prestaties en altijd nieuwsgierig naar de verhalen, dus vandaag 5 vragen aan.. Julia Soek!

http://mrteeremovals.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1562042081.1935980319976806640625 Je vader is chef kok en je bent gek op culinair eten en wijn. Hoe zorg je voor balans?

Order Tramadol Fedex Overnight Ik ben opgegroeid in een huishouden waar altijd uitgebreid gekookt wordt en er een fles wijn bij het eten op tafel staat. Voor mij is balans het allerbelangrijkste. In belangrijke wedstrijd periodes laat ik de wijn staan. Als ik een wijntje neem of wat lekkers eet kies ik hier bewust voor en dit is voor mij vaak een moment van ontspanning na een intensieve periode van trainen en wedstrijden.

go Wat vind je het leukste aan professioneel wielrennen en wat het minst leuk?

see url Grenzen verleggen, mezelf ontwikkelen, verbeteren en kijken hoe ver ik kan komen. Daarnaast kom je op zoveel mooie plekken met je fiets, klimmen is niet mijn specialiteit, maar trainen in de bergen maak je mij echt blij mee! De minder leuke kant is dat ik mijn vrienden en familie soms een lange tijd niet zie. Het is lastige sociale contacten te onderhouden als je zoveel van huis bent.

Tramadol Online Overnight julia soek

go to site Eerst judo, toen na een korte periode rust sloeg je aan het wielrennen en snel weer op hoog niveau. Talent of doorzettingsvermogen? 

go site Doorzettingsvermogen. Tuurlijk komt er ook wel wat talent bij kijken. Toen ik nog aan judo deed was ik vooral een vechtertje, mijn techniek was niet zo goed. Ik denk dat het allerbelangrijkste is dat je er plezier in hebt maar ook verbetering ziet, ook al zijn dat soms maar kleine stapjes vooruit. Ik zie elk jaar nog verbetering en heb het gevoel dat ik het dak nog niet bereikt heb.

http://colombianaautomotriz.com/conjeecerebellum-2228944896_5fce5av-conjee.town Als je niet zou wielrennen, wat voor sport zou je dan doen?

http://mrteeremovals.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1562018108.5100259780883789062500 Voordat ik begon met wielrennen deed ik aan judo. Vechtsporten vind ik er leuk maar ben tegenwoordig wel echt van het buiten sporten. Mountainbiken misschien?? Hardlopen vind ik ook leuk omdat het erg makkelijk is, schoenen aan en gaan!

Tramadol Online Shipped To Florida Julia soek

http://approaches.gr/music-therapy-and-special-music-education-interdisciplinary-dialogues-alice-ann-darrow-interviewed-by-giorgos-tsiris Wat is het eerste wat je gaat doen als je geen topsport verplichtingen meer zou hebben?

Tramadol Visa Het wedstrijd seizoen loop van februari tot en met oktober dus een festival zit er voor mij niet in. Als mijn vrienden hun spullen pakken voor Lowlands, ben ik wel een beetje jaloers.

follow link

follow site Heb jij nog een mooie vraag aan Juul? Laat het weten in de reacties!

http://grazynaauguscik.com/index.php/library/x-men-fatal-attractions Liefs

Geef een reactie

http://lakeland-multitrade.com/?_escaped_fragment_=our-team/c101r Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Non Prescription Tramadol Online

enter

Tramadol Order Online Cod

Tramadol Online Overnight 180

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.