Home » Over MirMei

Over MirMei

IMG_9186
Wat leuk dat je op onze pagina terecht bent gekomen!

Wij zijn Miranda en Meike, kortom Mirmei, twee meiden gek op gezond leven, lekker sporten en hardlopen. Deze website hebben we na lang wikken en wegen toch opgericht. Sinds vorig jaar sporten we wekelijks samen en sturen we elkaar regelmatig onze foodcreaties, ideeën over ‘howtogetabs’ of nieuwe oefeningen. Het lijkt ons erg leuk om dit ook met jullie te delen.

Mir

Ik (Miranda) woon in een klein dorpje in de provincie Groningen.
In mei 2014 ben ik begonnen met het radicaal omgooien van mijn voeding. Ik was vaak moe, niet fit en kon nog geen kilometer rennen.
Via een vriendin kwam ik in aanraking met het fenomeen ‘fitgirls’ op Instagram. Door deze ‘foodpics’ ben ik totaal anders gaan eten. van elke dag 6/7 plakjes brood naar kwark, gebakken ei, quinoa of kip en groente. Kortom totaal anders, gevarieerd en erg gezond!
Tegenwoordig zit ik een stuk lekkerder in mijn vel, enkele kilo’s lichter en zoveel fitter! Ik ren tegenwoordig zelfs 12 km just for fun 😉

Mei

Ik (Meike) ben 25 jaar en woon samen in de provincie Groningen op nog geen 15 minuutjes rijden vanaf Miranda. Ik ben altijd lekker sportief bezig geweest en loop sinds 2013 actief hard. Sinds 2014 ben ik bewuster gaan eten, meer krachttraining gaan doen en leef daardoor gezonder en fitter, wat goed voelt. Ik vind het erg interessant om te zien wat eten met je lichaam kan doen. Maar ik hou ook wel van een lekker maaltje, snackje of snoepje op zijn tijd. Verder ben ik lichtelijk verslaafd aan hardlopen, drie keer in de week is eigenlijk niet genoeg, heb in oktober 2015 ook het trail runnen ontdekt en het lijkt mij super tof om een keer in het buitenland een halve marathon of trailrun te rennen. Goals for 2016!